nieuw

 Noteer vast in uw agenda!   15 en 16 Mei 2021 vinden de Internationale Modelbouwdagen weer plaats. 1 keer in de 2 jaar staat het Industrieterrein De Aam in het teken van modelbouw; clubs uit binnen-en buite…

Lees verder...

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.

Daarom Hobma Modelbouw:

  • 30 jaar ervaring
  • Ruim 100.000 verschillende artikelen uit voorraad leverbaar
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Eigen reparatie service

Yuneec Typhoon H Pro RealSense RTF in

Yuneec Typhoon H Pro RealSense RTF in Backpack.

Inclusief gratis Wizard stick!

Typhoon H Hexacopter + CGO3+ gimbal-camera + ST16 afstandsbediening + 2x accu + oplader + kabel & adapter + accessoires + Intel RealSense-module + Wizard + rugzak

De Typhoon H is een beschikbare foto- en videoplatform voor luchtopnames van dit compacte formaat. Het design is gebaseerd op de feedback van klanten en maakt korte metten met de beperkingen van de quadrocopters van tot dusver. De Typhoon H biedt betaalbare professionele functies die tot dusver uitsluitend te vinden waren in het premiumsegment.

De vliegtijd van de Typhoon H Hexacopter bedraagt ca. 25 minuten als er tegelijkertijd gefilmd wordt met de CGO3+ camera met 4K-resolutie (UHD). Het grondstation ST16 met Android besturingssysteem is voorzien van een 7” touchscreen waarop je de livebeelden van de vlucht kunt zien in een HD-resolutie van 720 pixel en biedt diverse autonome vliegmodi.

NIEUW:

Sinds software versie 3.0 is de Typhoon H niet alleen verbeterd qua vliegstabiliteit maar ter wille van de veiligheid nu ook uitgerust met een redundant radiosignaal, een functie voor panoramafoto's, voor quick-motion opnames en bursts. Om updates in het vervolg makkelijker te kunnen installeren hebben we ook een OTA-updatefunctie geïmplementeerd. Toekomstige updates worden dan gewoon via wifi gedownload via de ST16 en automatisch geïnstalleerd op de afstandsbediening, camera en hexacopter.

De CGO3+ camera met de dempende 3-assige-gimbal maakt trillingsvrije UHD-video-opnames in 4K en indrukwekkende 12-megapixel foto's. De camera kan bovendien 360° draaien en is voorzien van een hoogwaardige groothoeklens van glas met een blikveld van 98°. De lens kan tijdens de vlucht handmatig versteld worden.

Het grondstation ST16 is afstandsbediening, ontvanger en Android-platform ineen en zorgt voor volledige controle van de Typhoon H Hexacopter. Hiermee kun je in een handomdraai automatische vliegfuncties verrichten en adembenemende foto's en video's maken. Op het 7” touchscreen display kun je de beelden van de vlucht in realtime volgen. Een apart apparaat extra is dus niet nodig.

Dankzij de geïntegreerde digitale video-downlink met een bereik van maximaal 1,6 kilometer kun je de beelden live met een resolutie van 720p volgen op de ST16.

De Wizard is een compacte afstandsbediening met een eigen GPS-zender die geschikt is als tweede besturing en grondstation voor de Typhoon H. Wanneer je de Typhoon H Hexacopter bestuurt via de Wizard, kun je de geïntegreerde afstandsbediening ST16 gebruiken voor het maken van adembenemende foto's en video's.

Laat je creativiteit de vrije loop en concentreer je volledig op je opnames terwijl de Typhoon H automatisch vliegt.

Dankzij de intelligente sonarsensoren aan de voorzijde wijkt de Typhoon H automatisch uit voor obstakels. Dit anti-collisiesysteem (Intel® RealSense™) zorgt voor veilig vliegen zonder stress.

Selecteer een object en de Typhoon H cirkelt er automatisch omheen. De camera blijft voortdurend gericht op het object.

De Typhoon H vliegt automatisch maximaal 90 m weg, keert terug en maakt de perfecte selfie vanuit de lucht.

In de Follow Me-modus beweegt de Typhoon H Hexacopter met je mee. Met Watch Me volgt hij je, terwijl de camera steeds op jou gericht blijft.

Kies een onzichtbare route voor de Typhoon H. Hij volgt de ingestelde coördinaten en de camera blijft gewoon bestuurbaar.

Je hoeft alleen op de knop op de ST16 om de Typhoon H automatisch te laten terugkeren en voor je te landen. Een extra veiligheidsfeature van de Typhoon H is dat hij automatisch en veilig landt voordat de accu te ver leeg raakt om nog te kunnen vliegen

Voor maximale veiligheid zorgt de „No Fly Zone“-functie die conform de FAA-voorschriften vliegen in de buurt van luchthavens onmogelijk maakt. Deze functie voorkomt dat er hoger dan 122 m boven de grond gevlogen kan worden. Dankzij de geïntegreerde GPS-functie en Smart Circle bewaart de drone bij het opstijgen en landen altijd een afstand 8 m van jou. Samen met Geo Fence zorgen deze functies tevens voor een virtuele barrière om te voorkomen dat de drone verder dan 91 m bij je vandaan vliegt.

Dankzij het snelknoppelsysteem zijn de propellers snel en makkelijk te monteren en demonteren. De hoogwaardige propellers van de Typhoon H zorgen voor grote wendbaarheid, snelheid en directe uitvoering van de besturingscommando's.

Het landingsgestel van de Typhoon H kan ingeklapt worden, zodat het 360-graden panoramabeeld niet verstoord wordt.

De zes rotorarmen kunnen allemaal ingeklapt worden, zodat de drone makkelijk te vervoeren is.

Intel® RealSense™ met automatische uitwijkfunctie

25 minuten vliegtijd voor langer vliegplezier

4K-camera met 360° gimbal voor adembenemende opnames

Geïntegreerde Android-besturing

Allerlei intelligente vliegmodi 
(Orbit, POI, Journey, Curve Cable Cam, Follow Me, Return Home)

Snel en makkelijk wisselen tussen de verschillende toepassingen

Meer veiligheid door 5-Rotor-Mode - 
Schakelt automatisch over van 6 naar 5 rotors wanneer er een motor uitvalt: wel zo veilig

Opvouwbaar landingsgestel en dito rotorarmen voor praktisch transport

Koelsysteem voor vliegen bij hoge temperaturen

Ook vliegen bij harde wind

Teammodus met Typhoon Wizard en ST16

Eenvoudig te onderhouden en bedienen

Kleine reserveonderdelen verkrijgbaar

.

 
Product kent een langere levertijd
€ 1499,00

Gerelateerde items speciaal voor u geselecteerd Professioneel

Groots in kleine Artikelen!

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.