nieuw

 Noteer vast in uw agenda!   15 en 16 Mei 2021 vinden de Internationale Modelbouwdagen weer plaats. 1 keer in de 2 jaar staat het Industrieterrein De Aam in het teken van modelbouw; clubs uit binnen-en buite…

Lees verder...

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.

Daarom Hobma Modelbouw:

 • 30 jaar ervaring
 • Ruim 100.000 verschillende artikelen uit voorraad leverbaar
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Eigen reparatie service

Yuneec Breeze WMT mit Breeze,

Yuneec Breeze WMT,

BREEZE 4K

De 4K-camera om altijd bij je te hebben

Je vliegende camera

Selfiestick te kort? Te weinig perspectief met de actioncam? Smartphone te statisch? Met de Breeze beschik je altijd over je eigen vliegende camera. Met zijn diameter van slechts 24 cm en gewicht van amper 385 g past je selfie-drone in vrijwel iedere tas. Super praktisch: je smartphone fungeert als afstandsbediening met livebeeld-transmissie. Met de geïntegreerde en verticaal zwenkbare 4K-UHD-camera maak je haarscherpe selfies, luchtopnames en snapshots.

Pilot Mode

In de pilotmodus heb je volledige controle over de Breeze en kun je hem besturen met behulp van de virtuele besturingssticks of de hoek van je smart device, net als een gewoon RC-model.

Selfie Mode

De selfie-modus is voor perfecte selfies. Je hoeft niet beschikken over vliegervaring. Je regelt de afstand en hoogte gewoon via de schuifjes van de app.

Orbit Mode

In de orbit-modus vliegt de Breeze automatisch in cirkels rond jou of een object. De vlucht kun je op elk moment onderbreken.

Journey Mode

In de journey-modus vliegt de Breeze langzaam van je af, terwijl je steeds in beeld blijft. Vervolgens keert hij langs dezelfde weg naar je terug.

Follow Me Mode

Laat de Breeze handmatig op de gewenste hoogte en afstand vliegen en je volgen. Activeer deze functie en hij volgt je (of eigenlijk je smart device, om precies te zijn) op de voet.

Handig formaat

De Breeze is de vliegende camera om altijd bij je te hebben. Met zijn diameter van slechts 24 cm en gewicht van amper 385 g past de Breeze in vrijwel elke tas en is hij altijd paraat. Ook kunnen de rotors ingeklapt worden: dat scheelt nog meer ruimte. Hij is veilig te vervoeren in de bijgeleverde transportbox die plaats biedt aan twee extra accu's.

Premium 4K-UHD-camera

De Breeze is voorzien van een sensationele, verticaal zwenkbare 4K-UHD-camera, die niet alleen voor onvergetelijke video-opnames van perfecte kwaliteit zorgt, maar ook voor fraaie selfies en stills van 13 megapixel. Dankzij de elektronische beeldstabilisering en de premium foto-chipset worden je foto's én video's haarscherp. Say Breeeeze

Veiligheid voorop

Dankzij GPS en IPS (Indoor Positioning System) blijft de Breeze zowel binnen als buiten op zijn positie. Als je de stuurknuppel loslaat blijft de Breeze in de lucht hangen totdat je de controle overneemt. Dat gebeurt trouwens ook wanneer je tijdens de vlucht gebeld wordt of de verbinding verbroken raakt. Als de accu leeg begint te raken krijg je diverse malen een signaal en zodra er nog maar 5% resteert, wordt de return home-functie geactiveerd en zal hij automatisch landen. De return home-functie kan natuurlijk ook te allen tijde tijdens de vlucht ingeschakeld worden. Bij de Breezer is ook een beschermingsset voor de propellers inbegrepen.

Het complete overzicht

 • De vliegende 4K selfie-drone om altijd bij je te hebben
 • Verticaal zwenkbare premium 4K-UHD-camera met High-Class Ambarella-chipset
 • Videoresolutie: 3840 x 2160 pixel
 • Fotoresolutie: 4160 x 3120 (13 MP)
 • Besturing via smart device incl. 720p livebeeld
 • Perfecte indoor- en outdoor-stabiliteit dankzij GPS- en IPS-sensoren met optical flow
 • Foto's en video's rechtstreeks delen via social media
 • Inclusief oplaadbare, verwisselbare LiPo-accu en oplader
 • Volgt je desgewenst op de voet, landt met een druk op de knop, cirkelt om je heen of vliegt langzaam van je af en weer naar je toe (auto-vluchtmodi Selfie, Follow Me, Orbit, Journey, Return Home

.

 
Product kent een langere levertijd
€ 399,95

Gerelateerde items speciaal voor u geselecteerd Professioneel

Groots in kleine Artikelen!

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.