nieuw

 Noteer vast in uw agenda!   Helaas gaan de Internationale Modelbouwdagen dit jaar niet door.  1 keer in de 2 jaar staat het Industrieterrein De Aam in het teken van modelbouw; clubs uit binnen-en buite…

Lees verder...

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.

Daarom Hobma Modelbouw:

 • 30 jaar ervaring
 • Ruim 100.000 verschillende artikelen uit voorraad leverbaar
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Eigen reparatie service

Traxxas 76054-1 O LaTrax oranje

Traxxas tra76054-1O LaTrax Teton

 • 2.4GHz Radio System
 • Waterdicht Power System voor All-Weather Drive Opwinding
 • Robuuste off-road Monster Truck Leuk en Veelzijdig
 • 2.4GHz Radio System
 • Waterdicht Power System voor All-Weather Drive Opwinding
 • Robuuste off-road Monster Truck Leuk en Veelzijdig
 • let op is met 12v lader voor 220v heeft u ook de traxxas 2976  omvormer nodig

Het Teton™ pakket combineert all-weather-fun in een krachtige 4-wiel aangedreven off-roader die snel en veelzijdig is, voor radiobestuurd plezier altijd en overal. Deze stevige truck controleerd in op schaal 1/18, en zijn doelgerichte ontwerp overwint gemakkelijk back-road terrein. De stevige grip banden overwinnen grote rotsen en hoge stoepranden met agressieve actie. Soepele, lange-slag olie gevulde schokdempers houden de veer beweging in toom over rotsachtig terrein, en de landingen bij loskomen van grote sprongen zijn geen probleem. Power op het circuit is verzekerd met de bewezen cardanaandrijving, metalen ring en tandwielen in de differentiëlen, en soepele, slijtvaste kogellagers. Plaatsen van vuil en los grind zijn slechts een deel van het plezier. En de volledig proportionele elektronische snelheidsregeling en krachtige motor leveren pittige acceleratie en spannende snelheid.

De Teton is gebouwd voor afstanden, en is altijd klaar voor uw volgende off-road avontuur. All-weather elektronica beheerst de elementen voor rijplezier door beekjes, modder en sneeuw. Het lange afstand 2.4GHz radio-systeem is altijd in commando. De LaTrax Teton is perfect voor elke leeftijd van de bestuurder of zijn vaardigheidsniveau en komt volledig geassembleerd, beschilderd, en Ready-To-Explore™ met de meegeleverde 6-cell 7.2V NiMH accu en 12 V lader. Alles wat je nodig hebt is inbegrepen in het pakket. De LaTrax Teton wordt ondersteund door Traxxas; beschermd door wereldklasse Traxxas ondersteuning, 100% beschikbaarheid van onderdelen.

4-Wielaandrijving Off-Road Veelzijdigheid

Teton blijft trouw aan bergachtig terrein is vernoemd naar zijn veelzijdige 4-wheel drive off-road prestaties die je naar plaatsen brengt die je niet zou verwachten. De eenvoudige en efficiënte cardan drijft de grote banden aan, met een grotere bodemvrijheid en met agressieve tractie. Echte 4-wiel onafhankelijke ophanging houdt de banden stevig aan de grond over alle verschillende soorten terrein, gladde trottoirs en grind-bodem van kreken. Teton past gemakkelijk in een rugzak. Of u nu gaat wandelen of rijden, hoe ver kunt u uw Teton meenemen op een outdoor avontuur?

Waterdichte All-Weather Elektronica voor Totale Drive Vrijheid

Waterdichte, all-weather elektronica betekent dat uw plezier niet stopt omwille van een beetje water. Teton vertraagt nietvoor plassen, modder, ijs, of sneeuw! De waterdichte servo en gepatenteerde weerbestendige ontvanger laat je door blijven gaan, zelfs in natte omstandigheden die andere Trucks terug naar de werkbank sturen. Het is totale rijtijd vrijheid! Rijd de Teton waar u wilt, wanneer u wilt-de enige beperking is je eigen fantasie.

100% volledig gemonteerd en klaar-om-te-Verkennen™

De 1/18 LaTrax Teton is volledig geassembleerd met een 2,4 GHz systeem, beschilderd en bestickerde body en met eenvoudige instructies. Een LaTrax 7.2V oplaadbare NiMH-batterij, 12V lader en 4 Traxxas Power Cell AA alkaline batterijen zijn ook inbegrepen. Alles wat je nodig hebt voor de lol zit in de doos.

 

FEATURES 1/18 LATRAX TETON (# 76054) 
1/18 LaTrax Teton ProGraphix ® multi-gekleurde beschilderde body 
Powered by Traxxas voor bekroonde prestaties en ondersteuning 
All-weather elektronica, inclusief de waterdichte elektronische snelheidsregeling (patent aangevraagd) 
Vierwielaandrijving voor superieure off-road veelzijdigheid en grip 
Krachtige motor voor agressieve acceleratie en spannende snelheid 
Klaar-om-te-Verkennen met de meegeleverde 6-cell 7.2V NiMH accu en 12V lader 
Volledig onafhankelijke wielophanging voor uitzonderlijke off-road handling en controle 
Soepele, Olie gevulde schokdempers dempen de veer beweging 
Voor en achter versnelling differentiëlen 
Metalen ring en tandwielen 
Eenvoudige en efficiënte cardanas 
Duurzame constructie die is gebouwd om lang mee te gaan

.

 
Product kent een langere levertijd
€ 144,95
Helaas, dit product is niet (meer) op voorraad !!

Niet vergeten!

Gerelateerde items speciaal voor u geselecteerd LaTrax

Groots in kleine Artikelen!

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.