Beschrijving

Traxxas 88096 4-B TRX-6 Mercedes-Benz g63 6×6 met led verlichting, Zwart

Superieur 6×6 ontwerp
Een volledig onafhankelijke tussenas plaatst een extra set aandrijfwielen waar u ze het meest nodig hebt om over obstakels te rijden die anders onmogelijk zouden zijn. 6-wielaandrijving zorgt ook voor meer tractie om steilere hellingen aan te vallen en meer grip op losse en rotsachtige oppervlakken.

Uitzonderlijk lichaamsdetail
De TRX-4 Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6 reproduceert getrouw een van de meest exclusieve en herkenbare terreinvoertuigen ooit gemaakt. Chromen accenten, gegoten afwerking en fijn gedetailleerde verlichtingselementen benadrukken de rijke metallic verf. De compromisloze aandacht voor detail van Traxxas verheft deze TRX-4 tot de ultieme uitdrukking van schoonheid en kracht.

In de fabriek uitgevoerde LED-verlichting
Robuust en volledig waterdicht, de vooraf geïnstalleerde LED-verlichting baant zich een weg door de donkerste nacht. Nauwkeurige schaaldetails in overvloed in de fijn vervaardigde koplampen, achterlichten en zijmarkeringslichten. Zelfs het dakvizier is uitgerust met schitterende LED-verlichting. Een speciale voeding regelt de spanning voor heldere, consistente en efficiënte verlichting.

Stijf stalen frame
Exclusief ontworpen voor de TRX-4 Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6, dikke 1,5 mm stalen frame rails zijn gevormd uit één massief stuk voor maximale sterkte. Extra versteviging en dwarsliggers zorgen voor een uitzonderlijke torsiestijfheid om de torsie van het chassis te weerstaan onder belasting. Volledige binnenste spatborden en nauwkeurig gereproduceerde skidplates verbeteren het schaalrealisme. TRX-4 Mercedes-Benz G 63 AMG Stijf frame van 6×6

Ultieme bodemvrijheid
Exclusieve portaalassen van Traxxas heffen de truck aan de wielen voor een enorme bodemvrijheid onder de assen. Om dezelfde speling te bereiken met rechte assen (en niet vast te komen te zitten), moeten uw banden meer dan een centimeter langer zijn dan de banden van de TRX-4. Het TRX-4-chassis, dat keien met gemak bestrijdt, neemt absoluut het pad minder bewandeld en laat gewoon alle anderen achter.