nieuw

 Noteer vast in uw agenda!   15 en 16 Mei 2021 vinden de Internationale Modelbouwdagen weer plaats. 1 keer in de 2 jaar staat het Industrieterrein De Aam in het teken van modelbouw; clubs uit binnen-en buite…

Lees verder...

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.

Daarom Hobma Modelbouw:

  • 30 jaar ervaring
  • Ruim 100.000 verschillende artikelen uit voorraad leverbaar
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Eigen reparatie service

Traxxas 37076-4 Rustler rood VXL Brushless 2WD Stadium Truck RTR TSM 2.4Ghz -zonder accu en lader

Traxxas Rustler VXL Brushless 2WD Rock & Roll Stadium Truck RTR TSM 2.4Ghz - zonder batterij en lader

De Traxxas Rustler VXL is een absoluut topmodel monstertruck. Dit voertuig kan snelheden halen tot boven de 100 kilometer per uur. Daarnaast zorgt speciale technologie voor een extreme stabiliteit, zodat u op elke ondergrond kunt genieten van de prestaties van dit Traxxas model. En handig is ook de waterbestendigheid van de ingebouwde elektronica. Hierdoor hoeft u niet te wachten op mooi weer, ook bij regenachtige omstandigheden kunt u gewoon gaan rijden met de Traxxas Rustler VXL.

Traxxas Stability Management
Wanneer de snelheid van radiografisch bestuurbare voertuigen omhoog gaat, komt de stabiliteit vaak in het gedrang. Het is immers ingewikkeld om een snelle auto te ontwerpen die ook nog eens een goede wegligging heeft. Maar Traxxas is daar met de Rustler VXL toch in geslaagd. Dankzij Traxxas Stability Management weet deze monstertruck moeiteloos haar vracht aan paardenkracht om te zetten in een stabiele rij-ervaring. Dit is mede mogelijk dankzij het Velineon borstelloze powersysteem. Daarmee is de Traxxas Rustler VXL de snelste elektrisch bestuurbare auto ter wereld. Traxxas Stability Management zorgt er verder voor dat u gewoon kunt optrekken onder elke omstandigheid en op elke ondergrond, zonder dat uw wielen beginnen te slippen. Ook zult u geen last hebben van uit de bocht vliegen of spins wanneer u iets te enthousiast instuurt. Hierdoor kunt u nog meer genieten van de Traxxas Rustler VXL en hoeft u niet bang te zijn dat u de controle over het voertuig verliest.

Zelf snelheid bepalen
Het Velineon borstelloze powersysteem van de Traxxas Rustler VXL kan snelheden behalen tot meer dan 100 kilometer per uur. Uiteraard hangt de maximale snelheid wel af van de batterij die u plaatst. Hoe krachtiger de batterij, hoe hoger de snelheden die u kunt halen. Belangrijk is wel dat het rijden met een monstertruck die meer dan 100 kilometer per uur gaat, flink wat oefening vergt. Bent u een beginnende bestuurder, dan wordt aangeraden om niet gelijk de zwaarst mogelijke batterij in uw modelvoertuig te plaatsen. Het houden van controle is immers een stuk lastiger wanneer u met grote snelheden over de weg scheurt. 

Ingebouwde Electronic Speed Control
De Traxxas Rustler VXL is voorzien van Electronic Speed Control (VXL-3s). Deze technologie zorgt ervoor dat uw LiPo batterij in perfecte conditie blijft. Dit is mogelijk doordat automatisch gedetecteerd wordt wanneer de batterij te weinig vermogen levert. Wanneer dat het geval is, dient u de batterij op te laden en niet verder te rijden. Hiermee verlengt u niet alleen de prestaties van uw LiPo batterij, maar ook de levensduur in het algemeen.

Geavanceerd radiosysteem
De Rustler VXL van Traxxas is uitgerust met het meest geavanceerde 'Ready-to-Race'-radiosysteem. Het eerste belangrijke voordeel van dit systeem is dat u een controller ontvangt die op de 2,4GHz frequentie werkt en waar u niets meer aan hoeft te doen. U hoeft niet te kiezen uit verschillende kanalen of andere ingewikkelde mogelijkheden, u kunt direct beginnen met racen. Daarnaast kunt u kiezen uit voorgeprogrammeerde instellingen. De controller is namelijk in staat om de instellingen voor 30 andere radiografisch bestuurbare wagens te onthouden. U kunt eenvoudig één van die instellingen kiezen, waarna ze van toepassing worden op de Traxxas Rustler VXL. Een derde voordeel van de nieuwe controller bij dit model is de mogelijkheid tot het instellen van maximale snelheden. U kunt de Traxxas Rustler VXL begrenzen, met als gevolg dat u wel gas kunt blijven geven, maar dat de monstertruck niet meer sneller zal gaan.

Compatibel met Traxxas Link
De meegeleverde controller is volledig compatibel met de Traxxas Link Wireless Module. Deze module is optioneel, maar biedt grote voordelen. Na koppeling met de controller kunt u namelijk live vanaf uw Android of iOS toestel uw Traxxas Rustler VXL besturen. Met de Traxxas Link app kunt u vervolgens de instellingen voor uw voertuig verder configureren en ook eventuele extra sensoren aansturen. Zo krijgt u nog meer controle over uw voertuig en kunt u ook als gevorderde u flink uitleven met deze monstertruck.

Waterproof elektronica
U wilt natuurlijk onder elke omstandigheid kunnen rijden, maar niet alle radiografisch bestuurbare voertuigen zijn hier voor geschikt. Met de Traxxas Rustler VXL is dit anders. Deze monstertruck beschikt namelijk over waterproof elektronica. Ten eerste kan de elektronica dus tegen spatwater en ten tweede zijn de belangrijkste elementen, waaronder de Electronic Speed Control, de servo en de Mini Receiver, voorzien van een waterdichte behuizing. Zelfs wanneer het regent kunt u dus gewoon aan de slag met de Traxxas Rustler VXL. En ook modderige paden zijn geen probleem voor deze krachtige monstertruck. 

Krachtige motor
De Traxxas Rustler VXL is uitgerust met een krachtige Velineon 3500 borstelloze motor. Deze motor is op maat gemaakt voor deze monstertruck en heeft de perfecte balans tussen de hoeveelheid paardenkracht en efficiëntie. Hierdoor zult u merken dat de prestaties van de Traxxas Rustler VXL optimaal zijn en het rijden soepeler verloopt dan ooit tevoren. Daarnaast zorgt de VXL-3s Electronic Speed Control voor extreme precisie en nog betere prestaties.

Specificaties
Afmetingen: 445 x 178 mm (l x h)
Gewicht: 1.69 kg
Wielbasis: 289 mm
Schokdempers voor: Long
Schokdempers achter: XXLong
Banden voor: Alias Ribbed 2,8"
Banden achter: Alias Ribbed 2,8"
Wielen voor: Black-Chrome (All-Stars) 2,8"
Wielen achter: Black-Chrome (All-Stars) 2,8"
Electronic Speed Control: VXL-3s
Motor: Velineon 3500 borstelloos
Transmissie: Magnum 272
Chassis materiaal: Composiet nylon
Afstandsbediening: TQi 2,4 GHz
Topsnelheid: >100 kilometer per uur
Moeilijkheidniveau: 1
Batterijen afstandsbediening: 4x AA (exclusief)

.

 
Product is op voorraad
€ 349,95

Groots in kleine Artikelen!

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.