nieuw

 Noteer vast in uw agenda!   15 en 16 Mei 2021 vinden de Internationale Modelbouwdagen weer plaats. 1 keer in de 2 jaar staat het Industrieterrein De Aam in het teken van modelbouw; clubs uit binnen-en buite…

Lees verder...

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.

Daarom Hobma Modelbouw:

  • 30 jaar ervaring
  • Ruim 100.000 verschillende artikelen uit voorraad leverbaar
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Eigen reparatie service

Traxxas 82066 4C TRX-4 Tactical Unit Set incl. Traxxas 2992G lader+ accu Voorzien van vernieuwde functies die de TRX-4 ondersc

Traxxas 82066-4C TRX-4 Tactical Unit Set incl. Traxxas 2992G lader+ accu

Voorzien van vernieuwde functies die de TRX-4 onderscheiden van zijn concurrentie! Denk aan een zeer gedetailleerde Defender D110 body standaard voorzien van vele scale accessoires. Of de Portaal assen waardoor er met dezelfde rijhoogte meer bodemvrijheid ontstaat!

Portaal assen

De TRX-4 is Out off the box uitgevoerd met portaalassen. Het grote voordeel van portaalassen is een vele male grotere bodemvrijheid. Om eenzelfde bodemvrijheid te creëren bij een model zonder portaalassen zou de auto maar liefst 2,54 cm hoger gemaakt moeten worden. Dat zou het realistische van de prachtige D110 body bederven.

Een ander groot voordeel van de Portaalassen is dat de Suspension links, die we bij vergelijkbare modellen zonder portaal assen zien, vele male hoger uitkomen. Hierdoor zullen deze minder snel blijven steken als u over rotsen of andere trial obstakels rijd.

Ladder chassis

De TRX-4 is daarnaast voorzien van een stalen Ladder frame. Door dit sterke frame en de gegoten dwarsliggers zult u geen last ondervinden van de nadelen van chassis flex. Hierdoor kunnen de ophanging en vering hun werk beter uitvoeren en profiteert u van meer grip wanneer het wiel in moeilijk posities zal moeten presteren.

T-Lock

Zoals we van Traxxas gewend zijn maken ze de auto makkelijk bruikbaar voor meerdere ondergronden. De TRX-4 maakt gebruik van Remote T-Lock Differentiëlen. Hiermee kan u gemakkelijk de Differentiëlen op de Zender Locken en unlocken. Het grote voordeel hiervan is scherp sturen, smooth accelereren en bochten nemen als u op vlakke ondergronden rijd. En wanneer het terrein moeilijk word en u overgaat op crawlen lockt u gemakkelijk de differentiëlen zodat u profiteert van een maximale grip! 

Stuuruitslag

Door het toepassen van het T-Lock Systeem profiteert u van een maximale stuur uitslag. Bij vergelijkbare modellen wordt de stuur uitslag beperkt door de permanent gelockte differentiëlen. U kunt door de differentiëlen te unlocken gebruik maken van maar liefst 45⁰ stuur hoek.

High en Low gear

Wanneer de Trail zwaar wordt en de obstakels groter, schakel dan de Low Range in. Hiermee profiteert u van de ongelofelijke trekkracht en koppel die de Titan 12t motor produceert. Wanneer de obstakels zijn overwonnen en u weer op een vlakker terrein terechtkomt schakel hem vervolgens weer in High Gear en profiteer van een hogere snelheid!

Servo

De Traxxas TRX-4 is voorzien van een Nieuw Type servo die voorzien is van metalen tandwielen. Hiermee voldoet de TRX-4 aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid die u van de TRX-4 verwacht.

Waterproof

Zoals we van Traxxas gewend zijn en zeker op de TRX-4  weer terugzien is dat deze volledig waterproof is. U leest het goed: niet enkel spatwater bestending. U kunt met de betrouwbare elektronica veilig door de plassen rijden die u tegenkomt tijdens een trial rit met uw vrienden.

Inner Fenders

De Scale looks stoppen niet buiten de body: aan de binnenkant van de body vinden we deze prachtige innerfenders. Zo kijkt u niet op bekabeling of niet scale componenten achter de ophanging en bezorgd dit de auto een nog exclusievere scale look!

Cruise Control

De TRX-4 is voorzien van een optie die we al kenden van de 1 op 1 auto’s maar is nu als eerste 1/10 auto verkrijgbaar met cruise control. Dit is ideaal tijdens de lange ritten die u gaat maken in bijvoorbeeld het bos. Als u een aantal obstakels heeft overwonnen stelt u de snelheid gemakkelijk in met de multifunction knop op uw handzender en wandelt u samen met de TRX-4 naar het volgende obstakel.

XL5 HV

Nieuw op de Traxxas XL5 regelaar is de mogelijkheid tot het gebruiken van 3s Lipo’s. Daarnaast is de regelaar voorzien van speciale Trail proof software waardoor je profiteert van een smoother rijgedrag en tevens is hij ook voorzien van een Hillhold functie (dragbrake). Ook heeft u de mogelijkheid een directe achteruit in te schalen om zo de zeer technische Trails gemakkelijk te overwinnen.

Banden en Velgen

De TRX-4 is voorzien van Canyon Trail 1.9 banden met supersoft foam inserts die zorgen voor een zeer grippy band die u elk obstakel laat overwinnen. Door de 12mm Steel hex en de 1.9 diameter kunt u tevens gebruik maken van andere geliefde en bekende scale banden/velgen.

Door de scherpe benaderings hoeken die u op de bovenstaande afbeelding ziet en de fenomenale gewichtsverdeling is dit een zeer capabele Trail auto. En is geen obstakel te groot.

Verder is de auto volledig voorzien van Rubber sealed kogellagers en inbus schroeven.

.

 
Product is op voorraad
€ 499,00

Gerelateerde items speciaal voor u geselecteerd Crawler

Groots in kleine Artikelen!

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.